-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Έξι λόγοι που κάνουν τις γυναίκες να θέλουν πιο πολύ σεξ το καλοκαίρι



Οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη διάθεση για σεξ το καλοκαίρι. Το πιστοποιούν και επιστημονικές έρευνες. Οι ειδικοί επί των σεξουαλικών θεμάτων επίσης συμφωνούν, ενώ έχουν γραφτεί και βιβλία που το υποστηρίζουν. Γιατί συμβαίνει:

  1. Το καλοκαίρι όλες οι αισθήσεις είναι πιο οξυμένες και τα ερεθίσματα πιο ενδιαφέροντα. Καλοκαιρινά αρώματα εξωτικών λουλουδιών (γιασεμιού, νυχτολούλουδου), θάλασσας, καρπουζιού, αντηλιακού και ανδρικού ιδρώτα είναι κάποιες από τις μυρωδιές οι οποίες, σύμφωνα με έρευνες, ερεθίζουν ευχάριστα τη γυναικεία όσφρηση.
 Φρουτώδη ποτά, χυμοί και ελκυστικά παγωτά εγγυώνται την απόλαυση της γεύσης. Επιπλέον, η εικόνα ενός ημίγυμνου αντρικού κορμιού σαφώς προκαλεί περισσότερο τη γυναικεία ματιά. Αν τύχει στο θερινό σκηνικό να δέσει και η κατάλληλη μουσική, δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο.

  2. Η αφή επίσης παίζει μεγάλο ρόλο: Η ζέστη χαλαρώνει τους μυς και μεγιστοποιεί τις αισθήσεις του δέρματος. Ένα καλοκαιρινό χάδι δεν είναι το ίδιο απολαυστικό όσο ένα χειμωνιάτικο, γιατί το θερινό είναι πιο νωχελικό και αισθησιακό.

  3. Το μπάνιο στη δροσερή θάλασσα ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, γεγονός που ανεβάζει τα επίπεδα των οιστρογόνων.

4. Πολλές γυναίκες έχουν την τάση να θεωρούν υποσυνείδητα τους ηλιοκαμένους (προσοχή: όχι τους… ανθυγιεινά ξεροψημένους) άντρες ως περισσότερο περιπετειώδεις. Στα μάτια τους φαντάζουν πιο ελκυστικοί και ακαταμάχητοι.

  5. Το καλοκαίρι ο γυναικείος ναρκισσισμός βρίσκει τις καταλληλότερες συνθήκες για να αναπτυχθεί. Τα ρούχα είναι λιγότερα, λεπτά υφάσματα αγκαλιάζουν το σώμα, το οποίο εκτίθεται και αναδεικνύεται περισσότερο. Αυτό λειτουργεί ως αφροδισιακό για τις περισσότερες γυναίκες.

  6. Καθώς οι γυναίκες είναι από τη φύση τους πιο ρομαντικές, ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα σε μια παραλία παρέα με τον άντρα της αρεσκείας τους αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για ερωτικά παιχνίδια.

 πηγή : in-fo-stires.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails